Er du pårørende til en med ADD/ADHD – og søger du mere viden?

Grundet efterspørgsel fra pårørende til ADD/ADHD’ere, som ikke ønsker coaching, men som kan være i vildrede i forhold til det at hjælpe og omgås familiemedlemmer, har jeg valgt at åbne for rådgivning.

Hvad er rådgivning?

Det er mest af alt en samtale mellem du og jeg, hvor vi tager udgangspunkt i de emner du måtte have brug for at få rådgivning eller vejledning i – det er vigtigt for mig at understrege, at rådgivning på ingen måde er coaching, og omvendt!

Så… er der noget der undrer dig eller har du udfordringer ift. det at være pårørende, så er du landet det helt rette sted.

  • Rådgivning
  • 45 minutter - telefonisk
    449 kr.
  • 45 minutter - fremmøde
    599 kr.
Hvor?

Oftest rådgiver jeg over telefon. Online via Teams eller Skype er også en mulighed.

Hvordan?

Når du booker din tid vil du blive bedt om, at skrive hvilke emner og/eller spørgsmål du ønsker vi skal tale om. Dernæst vil du modtage en bekræftelsesmail, hvori der også vil være en lille guide over, hvordan rådgivningen vil forløbe.

Har du valgt telefonrådgivning, vil jeg ringe dig op på det aftalte tidspunkt. Hvis det er online, sender jeg dig en invitation til Teams.

rådgivning for pårørende
Få det meste ud af tiden

Sørg meget gerne for, at have forberedt konkrete spørgsmål – således får du mest muligt ud af tiden. Det gør det også lettere for mig, at rådgive dig.

Der betales på forhånd, enten via MobilePay eller bankoverførsel.